Meer ruimte in de badkamer met dakkapel

Wanneer we het hebben over het laten plaatsen van een dakkapel, denken de meeste mensen meteen aan een dakkapel voor in de slaapkamer. Maar wat dacht u van het plaatsen van een dakkapel in de badkamer? Want ook dat is een hele goede manier om een kleine badkamer met een schuin dak, bijvoorbeeld op de zolderverdieping, extra ruimte en uitstraling te geven. Het resultaat zal u aangenaam verrassen.

Dé oplossing voor kleine badkamers

Aan de uitstraling en het comfort van de badkamer in huis wordt steeds meer belang gehecht. Steeds meer mensen willen hun eigen thuisspa creëren in hun badkamer. Te weinig ruimte is voor de meeste huizenbezitters het grootste probleem om een badkamer geheel naar hun wensen te creëren. Een dakkapel kan uitkomst bieden. Met een dakkapel past er misschien ineens wel een heerlijk ligbad in uw badkamer. Of met een extra brede dakkapel hebt u eindelijk de ruimte voor een extra wastafel. Een dakkapel zorgt ook voor een betere lichtinval in de badkamer, waardoor uw badkamer nog meer aan ruimte lijkt te winnen.

Verruim uw badkamer zonder ingrijpende verbouwing

Het laten plaatsen van een dakkapel in uw badkamer vraagt niet om ingrijpende verbouwingswerkzaamheden. Dit geldt al helemaal wanneer u kiest voor een prefab dakkapel. In dat geval wordt de dakkapel van tevoren in de werkplaats in elkaar gezet en kan binnen één dag op uw woning geplaatst worden. U hebt dus minimaal overlast van verbouwwerkzaamheden. Naast de prefab dakkapel, die meestal in standaard uitvoeringen geleverd wordt, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

Keuze in stijlen en kleuren

Spreek eens met een gerenommeerde dakkapellen specialist bij u in de regio. Er zal een wereld voor u opengaan. Er zijn op het gebied van dakkapellen namelijk allerlei stijlen en kleuren mogelijk, zodat uw dakkapel altijd gemakkelijk een eenheid kan vormen met rest van uw woning. Ook qua vorm is er steeds meer mogelijk. Het is voor uw dakkapellen specialist geen kunst om met een nieuwe dakkapel de bestaande uitstraling van uw woning te benadrukken.

Kosten dakkapel in de badkamer

De kosten voor het laten plaatsen van een dakkapel in de badkamer hangen van allerlei factoren af. Zo is een prefab dakkapel meestal goedkoper dan een compleet op maat gemaakte dakkapel. Ook bestaan er prijsverschillen tussen de verschillende materiaalsoorten die er voor dakkapellen gebruikt worden, zoals hout en kunststof. Andere factoren die een rol spelen zijn de afmetingen en of u een dakkapel met een plat of schuin dak wilt. Ook de verschillende afwerkingsmogelijkheden die er zijn kunnen de prijs hoger of lager laten uitvallen. Het beste is om eens gratis offertes op maat aan te vragen van dakkapel specialisten in uw regio.

Beoordeling